קישורי אתר מוצגים בדרך כלל בדף תוצאות החיפוש, מתחת לתוצאת החיפוש הראשית של האתר. בצורה כזאת, למעשה, מאפשר מנוע החיפוש לגולשים לגשת ישירות אל עמודים פנימיים רלוונטיים באתר באמצעות לחיצה על הקישור המתאים.
אנחנו נשוב למדריך מפורט בנושא התוכן בחלק הביצועי של המדריך, אולם בשלב זה, חשוב שכל עסק שקורא את המדריך יבין מהי החשיבות של תכנון מוקדם של אסטרטגיית התוכן שלו.
אם אתה סבור שחשבונך הושבת בטעות וברצונך לבקש הגנה, בצע את השלבים הבאים: עליך להשלים את השלבים הללו תוך מספר דקות כדי למנוע מחיקת חשבונך לצמיתות. אמת את חשבונך כאן:...
בדרך כלל, מקדם אתרים יבחר את העמודים שחשוב יהיה לו לקדם במנוע החיפוש, ויעדכן את תגי התיאור שלהם בהתאמה.
יכול להיות שאתם מקדמי האתרים הטובים ביותר בעולם, אבל אם אתם לא יודעים להציג את ההישגים שלכם בתהליך הקידום – הדרך למטה קצרה מאוד.
אתרים שבהם לא הוגדרו כותרות כשורה גם יקבלו ציון נמוך יותר וגם העכבישים של גוגל יבקרו בהם בתדירות רחוקה (זה נקרא "תקציב זחילה").
זה בעצם אומר שגוגל יודע למדוד כמה זמן כל גולש נשאר באתר שלכם, בכמה עמודים הוא ביקר, האם הוא השיג את מה שחיפש ועוד (את המידע היא אוספת מקוד האנליטיקס שהותקן באתר / מהדפדפן "כרום" שבבעלותה של גוגל ועוד מגוון שיטות).
וכשמגיעים למחלקה מסוימת, פתאום יש פניה לאיזו מחלקה פנימית נוספת, בכדי שתקנה עוד ועוד. זה בדיוק אותו דבר.
עסק שמטפל במעט נושאים מורכבים או בהרבה נושאים פשוטים וקלילים? האם אני עוסק בתחום דינמי ומשתנה באופן תכוף או שמא בתחום יציב וסטטי באופן יחסי?
אם הינכם יודעים פחות או יותר כמה עמודים יש באתר, בידקו האם זה עולה בקנה אחד עם מה שגוגל מציג בתוצאות.
אולם, ההסכמה הרווחת היא שמנוע החיפוש של גוגל היה רוצה לדרג גבוה אתרים שהם בטוחים לשימוש, שמכילים תוכן איכותי ובעל ערך לגולש, שהם סמכותיים בתחומם ומומחים בתחומם, שהם מותאמים לגלישה ממכשירים ניידים ומציעים חווית שימוש מעולה, נטענים מהר, בעלי תוכן מקורי ולא משוכפל, בנויים בצורה היררכית נכונה ומאפשרים לגולש לנווט בהם בקלות, שהתנהגות הגולשים הקודמים שנכנסו לעמודי האינטרנט האלו קידום אתרים בגוגל מצביעה על שביעות רצון, ועוד מלא פרמטרים שונים שבהם, אנו משערים, שגוגל ישתמש על מנת לדרג את תוצאות החיפוש.
מקדם אתרים שנמצא בשלב האופטימיזציה יעבור בין העמודים באתר, ולפחות בין החשובים שבעמודים, ויוודא כי הכותרות הראשיות והמשניות בכל מאמר באתר הוגדרו היטב.
הקישורים והמאמרים שקניתי וקונה עבורי ועבור הלקוחות שלי בהחלט הטיסו את האתרים למיקומים רלוונטיים עם חשיפה גבוהה!
אולם, האתגר האמיתי של מנוע החיפוש הוא להחליט באיזה סדר להציג את תוצאות החיפוש שכבר קיימות באינדקס לגולשים השונים. כיצד יודע, אם כן, מנוע החיפוש איזו מתוצאות החיפוש היא רלוונטית לשאילתא שביצע הגולש?